Projecten

Ecodorp Boekel.
In de circulaire wijk Ecodorp Boekel wordt op een duurzame wijze in de levensbehoefte voorzien. Op zoek naar oplossingen voor klimaatverandering, milieuvervuiling, verlies aan biodiversiteit en uitputting van hulpbronnen. Hier is een Hemel(s)water opstelling geplaatst als onderdeel van het project. (Zie rechts eerste filmpje).

Qrackers Puiflijk.
Qrackers is een bakkerij die crackers produceert zonder onnodige hulpgrondstoffen. Zij hebben een Hemel(s)water installatie om crackers te produceren van het zuiverste water.

Waterstraat Delft. 
Waterstraat Delft In de waterstraat van de TU Delft staat een Hemel(s)water installatie als onderdeel van innovaties in watertechnologie. Er is hier ook de mogelijkheid om Hemel(s)water te proeven.

Carbogen Amcis Veenendaal.
Hier staat een Hemel(s)water installatie om proceswater van te maken dat gebruikt wordt in het productieproces.

Floating farm Rotterdam.
De floating farm is een boerderij op het water met als doelstelling geheel zelfvoorzienend te zijn. Hier wordt een Hemel(s)water installatie geplaats om de dieren te voorzien van water en het water wordt gebruikt als proceswater in de melkfabriek. Het water wordt hier voor het eerst opgeslagen in zakken in plaats van tanks. De opening is in 2019. (Zie rechts tweede filmpje).

Als je geïnteresseerd bent of meer vragen hebt? Vul HIER het contactformulier in op onze website en we nemen contact met je op.

 • Ecodorp Boekel.

• Floating Farm Rotterdam.

Hemel(s)water... Van regenwater naar drinkwater... Duurzaam, veilig, gezond en schoon!