Wat zijn de voordelen van Hemel(s)water?

Veilig.
Hemel(s)water is veilig omdat de membranen geen bacteriën doorlaten. Er is dus geen risico op legionella of andere ziekte verwekkende bacteriën.

Gezond.
Hemel(s)water bevat geen hormoon verstorende stoffen zoals gewasbeschermingsmiddelen, PAK’s, hormonen, medicijnstoffen, chemicaliën , plasticdeeltjes, drugs en andere vreemde stoffen die niet in water thuis horen.

Duurzaam.
Hemel(s)water wordt duurzaam bereid en werkt op natuurlijke zwaartekracht. Het geeft geen CO2-emissie en gebruikt geen elektriciteit of chemicaliën. Ook zijn er geen reststromen. Door afwezigheid van een centraal leidingnetwerk zijn er ook geen lekverliezen.

Tegengaan verspilling.
Regen wordt momenteel verspild door het zo snel mogelijk naar zee af te voeren om droge voeten te houden. Daardoor gebruiken we wij nu voornamelijk water uit grondwater en of oppervlaktewater. Beter is het om regen lokaal vast te houden en dit meteen te zuiveren.

Voorkomt overstromingen.
Je ziet steeds meer overstromingen na een flinke bui. De opslag van regenwater draagt bij aan het regenproof maken van steden waardoor rioolcapaciteit niet hoeft te worden uitgebreid. Hemel(s)water draagt dus bij aan de nationale energie- en klimaatdoelstellingen.

Efficiënte waterzuivering.
Gebruik van regenwater in plaats van afvoeren in het riool zorgt ervoor dat het afvalwater niet verdund. Hierdoor werkt de waterzuivering efficiënter.

Minder onderhoud.
Hemel(s)water bevat geen kalk en is daardoor zeer zacht. Dit voorkomst kalkaanslag en onderhoud aan apparaten. Apparaten, zoals koffiemachines, wasmachines en vaatwassers gaan langer mee. Je hebt dan ook geen chemische schoonmaakmiddelen nodig wat goed is voor het milieu.

Zelfvoorzienend.
Een eigen waterzuivering maakt huishoudens of gebouwen zelfstandig van overheden en bespaard.

Wilt u meer informatie, vul HIER het contactformulier in op onze website.

 


Hemelswater


Hemelswater

Hemel(s)water... Van regenwater naar drinkwater... Duurzaam, veilig, gezond en schoon!